E.S.E. pody, ano nebo ne?

Již v předchozím článku o E.S.E. podech jsme si vysvětlili, co to E.S.E. pod je. Ve zkratce se tedy jedná o zkratku Easy Serving Espresso a můžeme si jej představit jako čajový sáček, jen naplněný stlačenou mletou kávou. V tomto článku se dozvíte více o výhodách a nevýhodách jejich používání.

 

Výhody E.S.E. podůmayumi-maciel-gPaYYC5bvVw-unsplash
Mezi největší výhodu E.S.E. podů patří rozhodně snadná příprava kávy. Kávu nemusíte mlít, vybírat správnou hrubost mletí, odpadá též nutnost vážit porci kávy a nemusíte používat tamper či další důležité pomůcky. Do páky jen vložíte sáček s kávou a připravíte svou oblíbenou kávu. E.S.E. pody jsou praktické, jednoduché pro manipulaci a ani nezabírají mnoho místa.

Skvělé také je, že v dnešní době snad skoro každý výrobce kávy vyrábí své vlastní E.S.E. pody a vy si tak můžete vybrat z široké nabídky právě tu značku, která je Vaše oblíbená. Na našem e-shopu najdete E.S.E. pody prodávané jednotlivě, takže si nemusíte kupovat pouze jedno balení jednoho druhu kávy, ale můžete si je namixovat dle libosti. Také se nemusíte bát, že by káva v sáčku ztrácela na kvalitě. Každý E.S.E. pod je jednotlivě balený, aby byla zachována čerstvost, chuť a vůně kávy i při dlouhodobějším skladování.

Navíc je většina E.S.E. podů vyrobena z filtračního kompostovatelného papíru a lze je vyhodit do bioodpadu. Každý Váš šálek kávy se tak stává 100% ekologický.

 

Nevýhody E.S.E. podů
Dozvěděli jsme se spoustu výhod, které E.S.E. pody nabízí. Mají ale také svoje nevýhody? Obecně můžeme říct, že jedna porce kávy je o něco dražší než u zrnkové kávy, kterou si doma sami namelete dle požadované hrubosti.

 

Na otázku, zda E.S.E. pody používat nebo ne, si musíte odpovědět hlavně Vy sami. Pokud váháte, kterou značku vyzkoušet, nebojte, prodáváme je i po 1 kusu nebo si můžete vybrat některou z našich cenově zvýhodněných degustačních sad.

 

 

Autor: dejsikafe.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz